Ons team

In het TandheelKundig Centrum Almelo zijn meerdere tandartsen werkzaam met verschillende specialisaties.

Tandarts Faro Sana is tandarts-implantoloog en praktijkhouder vanaf 1 januari 2023, zijn praktijk is geopend van maandag t/m zaterdag. Tandarts Bakker werkt op dinsdag, woendag en donderdag in deze praktijk. Tandarts Sana is aanwezig op  woensdag voor hoofdzakelijk implantologie en chirurgische ingrepen en op maandag, donderdag en vrijdagochtend voor algemene tandheelkunde. Op zaterdag werkt er 1x per maand een tandarts in deze praktijk.
Mieke Kuipers is net als Faro Sana praktijkhouder, zij is algemeen tandarts met een specialisatie in reconstructieve tandheelkunde en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

De andere tandartsen werken in de praktijk van Mieke Kuipers; Floortje Jipping is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag,  op dinsdag- en vrijdagochtend werkt Peter Roelfsema, beiden hebben ook een specialisatie in recontructieve tandheelkunde. 

U kunt bij ons ook een bezoek brengen aan een mondhygiënist of preventie-assistente, 
Chantal van Delden werkt op maandagochtend en dinsdagmiddag en op donderdag- en vrijdagochtend, Natasja Wachtmeester is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag en beiden behandelen naast parodontitisklachten en de reguliere patiënten ook kinderen.
Mondhygiëniste Elisabeth Bakir werkt op woensdag en behandelt alle voorkomende zaken op het gebied van mondhygiëne, waaronder parodontitisklachten. Mondhygiëniste Anna Shalojan werkt voor tandarts Sana op vrijdag.

Voor polijsten en tandsteen verwijderen en instructies kunt u terecht bij onze preventie-assistentes.

Ons beleid is er op gericht om bij iedereen een (half)jaarlijkse controle uit te voeren om zoveel mogelijk restauratie- en pijnklachten te voorkomen. We plannen daarom na de controle de volgende afspraak al weer in. Dit kan aan de balie meteen na uw bezoek.

Fred Bakker

Tandarts, praktijkhouder


Faro Sana

Tandarts-implantoloog, praktijkhouder


Mieke Kuipers-Kienhuis

Tandarts, praktijkhouder


Natasja Wachtmeester

mondhygiëniste


Ardak Avedisian

mondhygiënist


Chantal van Delden

mondhygiëniste


Lizette Olde Klieverik

receptioniste/assistente


Maaike Schmidt-Moekotte

klinisch assistente


Sandra Botter-Niessink

preventie-assistente


Sibel Sahin

klinisch assistente


Noor Lucas

klinisch assistente


Sylvia van Varik

klinisch assistente


Robin Pouwels

klinisch assistente