Ons team

In het TandheelKundig Centrum Almelo zijn meerdere tandartsen werkzaam met verschillende specialisaties.

Tandarts Faro Sana is tandarts-implantoloog en praktijkhouder vanaf 1 januari 2023, zijn praktijk is geopend van maandag t/m donderdag. Tandarts Bakker werkt full-time in deze praktijk, tandarts Sana is voorlopig aanwezig op woensdag voor hoofdzakelijk implantologie en op donderdag voor algemene tandheelkunde.
Mieke Kuipers is net als Faro Sana praktijkhouder, zij is algemeen tandarts met een specialisatie in reconstructieve tandheelkunde en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

De andere tandartsen werken in de praktijk van Mieke Kuipers; Floortje Jipping is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag,  op dinsdag- en vrijdagochtend werkt Peter Roelfsema, beiden hebben ook een specialisatie in recontructieve tandheelkunde. 

U kunt bij ons ook een bezoek brengen aan een mondhygiënist of preventie-assistente, 
Chantal van Delden werkt op maandagochtend en dinsdagmiddag en op donderdag- en vrijdagochtend, Natasja Wachtmeester is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag en beiden behandelen naast parodontitisklachten en de reguliere patiënten ook kinderen.
Mondhygiënist Ardak Avedisian werkt op woensdag en behandelt alle voorkomende zaken op het gebied van mondhygiëne, waaronder parodontitisklachten.

Voor polijsten en tandsteen verwijderen en instructies kunt u terecht bij onze preventie-assistentes.

Ons beleid is er op gericht om bij iedereen een (half)jaarlijkse controle uit te voeren om zoveel mogelijk restauratie- en pijnklachten te voorkomen. We plannen daarom na de controle de volgende afspraak al weer in. Dit kan aan de balie meteen na uw bezoek. Wanneer de afspraak niet aan de balie wordt gemaakt krijgt u van ons een afspraak toegestuurd per mail.

Fred Bakker

Tandarts, praktijkhouder


Faro Sana

Tandarts-implantoloog, praktijkhouder


Mieke Kuipers-Kienhuis

Tandarts, praktijkhouder


Jolanda de Jager-Scholtens

praktijkmanager, receptioniste


Natasja Wachtmeester

mondhygiëniste


Ardak Avedisian

mondhygiënist


Chantal van Delden

mondhygiëniste


Lizette Olde Klieverik

receptioniste/assistente


Maaike Schmidt-Moekotte

klinisch assistente


Sandra Botter-Niessink

preventie-assistente


Sibel Sahin

klinisch assistente


Nour Romaya

klinisch assistente


Sylvia van Varik

klinisch assistente


Robin Pouwels

klinisch assistente